Midlertidig odense rejsekort til jylland

midlertidig odense rejsekort til jylland

være opmærksom på, at det er de samme priser og vilkår, der gør sig gældende for rejser alle steder i Jylland og på Fyn med tog. På de fleste salgssteder se hvilke her. Din rejse er registreret med en eller flere forkerte destinationer, og der er muligvis trukket en forkert pris for rejsen. Betal med et betalingskort. Med et Rejsekort i hånden kan du nemt og hurtigt tjekke ind og ud af offentlig transport - hvad end du befinder dig i Hvidovre eller Hvide Sande. Se zonekort med takstområder og takstgrænser. På selvbetjeningen kan du selv vælge, hvornår, hvor ofte og med hvilket beløb, du vil have tanket dit rejsekort op dog mindst 100.

Tog i: Midlertidig odense rejsekort til jylland

Thai massage århus c sex massage københavn 462
midlertidig odense rejsekort til jylland 66
Modne kvinder søger yngre fyre thailandsk massage vedelsgade vejleder Sex klubber københavn sex i københavn
Midlertidig odense rejsekort til jylland Derfor kan det ikke lånes ud, modsat et Rejsekort Flex. Dog har de betydning for din rejsepris. . Det personlige Rejsekort er det kort, der giver mulighed for at opnå de højeste mængderabatter, men det er i sagens natur personligt. Opgørelsen af rejser på hver rabattæller sker via rabatpoint, der løbende lægges sammen og hver måned omsættes til et rabattrin fra 0 til 7 på de tre rabattællere. Haster det med at fylde dit Rejsekort op, kan du også benytte dig af Rejsekortautomaterne, som findes på samtlige DSBs stationer, alle metrostationer, på Letbanen i Aarhus samt en række lokalbaner.

Midlertidig odense rejsekort til jylland - Kort og

Her kan du bestille et rejsekort. Vælg først din kundetype og derefter det rejsekort, der passer bedst til måden, du rejser. Betal med et betalingskort.

0 tanker om “Midlertidig odense rejsekort til jylland

Efterlad en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *